Stop racisme stop geweld

We zijn een team van creatieve durvers die geweldig veel zin hebben iets moois te performen voor het goede doel. Kom en steun ons.

Je aanwezigheid is het belangrijkste.
Kijk, participeer, maak het jezelf plezant en bewonder.

Het is allemaal gratis. Je kan huiswaarts keren met een mini-fontein 3D- kunstmagneet (20 euro/stuk). Opbrengst gaat integraal naar een goed doel. (Buurtwerk ‘t Lampeke)

Locatie: HAL 5 (Werkhuizenstraat Kessel-Lo)

Datum: 10/10/2021 – 15-18u

Performance: Verdraagzaamheid/Genderneutraliteit

Organisatie : studenten Slac

Performance
Een initiatief van studenten van het SLAC: Mira Berghs, Nima Nilian, Hilde Verhoogen, Saye Sohrabi, Tineke Vrindts, Fille Zenebergh

Met steun van Katrien Bosman Atelier Levend Model


De vulkaan, machtiger dan ooit, dankzij alle mensen die streven naar gendergelijkheid.
Door een nieuwe prediker wordt de vulkaan aangekondigd als redder der mensheid.
Dankzij de steun van iedereen die zich verzet tegen racisme, geweld, genderongelijkheid, enz. zien we dat de fallus sterker en sterker wordt.
Hoe harder we in de duisternis schreeuwen hoe verder weg is het licht.
De nieuwe messias brengt redding!

De Vulkaan
De Vulkaan is een werk van Hilde Verhoogen. Ze liet zich inspireren door Jackson Pollok’s “Amsterdammertje – Winchester Cathedral”.
Het is een speelse evocatie van een fallus, in 3D geprint, via dripping techniek gekleurd en symboliseert de kracht van alle mensen die streven naar gendergelijkheid. Hilde houdt ervan kunstwerken die haar bekoren een eigenwijze tint te geven.

Het goede doel
Ter ondersteuning van de performance heeft Hilde 100 magneet exemplaren op schaal geprint. Elk exemplaar is uniek afgewerkt en wordt verkocht ten voordele van Buurtwerk ‘t Lampeke vzw. De prijs bedraagt 20 eur. Hiervoor krijgt u een origineel werk dat zeker een plaats vindt in uw interieur. Voor info ivm de organisatie Buurtwerk ‘t Larnpeke verwijzen we naar hun website: lampeke.be.